С белезници и тежък кордон от униформени  Тодор Огнянов- Куката/34/,

...
С белезници и тежък кордон от униформени  Тодор Огнянов- Куката/34/,
Коментари Харесай

Вкараха с белезници Чеченеца, Куката и Емили в съда в Пловдив

С белезници и тежък кордон от униформени  Тодор Огнянов- Куката/34/, Петко Атанасов- Чеченеца /38/ и Данаил Йорданов/21/ - Емили бяха доведени в Районен съд в Пловдив. 
Прочетете още
Тримата застават пред магистратите, с цел да чуят какви ограничения за неотклонение ще им бъдат избрани. Прокуратурата е поискала непрекъснат арест по отношение на инфлуенсърите, които проведоха обществено оскърбление на момче със специфични просветителни потребности. Припомняме, че в интернет бе публикуван клип, сниман в пловдивски мол, където Куката, Чеченеца и Емили се гаврят с момчето, водейки го на кучешка каишка, давайки му команди от сорта " донеси " и " дай лапа ". 

Обвиняемите са избрали чудноват дрескод за съда - от тениска с еднорог на Емили до рокерско кожено яке - неразлъчен аксесоар на Чеченеца.

Районният прокурор Петър Петров заяви, че обстановката се е развила на 3 април 2023 година. Тримата упълномощили на медиатор да открие податливо на операции лице, което да изиграе ролята на куче. Това лице се свързва с потърпевшия, който е на 20 години и със специфични потребности и стартира посредством известия и телефонни диалози, да го убеждава да се срещне с негови известни другари. 

Първоначално потърпевшото лице отхвърля. Но медиаторът продължава да му звъни и да го уговаря какъв брой е хубаво да се запознае с тези лица и да стане прочут като тях. Използвайки наивността му, той съумява да го накара да се срещне с тримата. Без доста да му изясняват, те му дават обещание, че ще стане ужасно прочут. След това го карат да извършва команди- да лае, да носи чаши и да подава лапа.

" Заснемат този клип, а по-късно без да го покажат на момчето, го качват в  You tube  канала на единия. Благодарение на бързите дейности на прокуратурата  дейното подпомагане на полицията, трите лица бяха арестувани ", обобщи Петров.  

Наблюдаващият прокурор Веско Ириков разяснява, че тримата са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, като дейностите се отличават с извънреден цинизъм. Обвинени са по член 325 алинея 5 от

Наказателния кодекс, който планува отнемане от независимост до 5 години. Двама от обвинените са осъждани и оправдани. Тримата ще бъдат арестувани за 72 часа. 

Чеченеца е съден за обир, Тошо Куката в границите на две години е осъждан 7 пъти за 3 грабежа, една кражба, закана за ликвидиране и лека телесна щета по хулигански подбуди. И двамата са оправдани. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР